Thuis

En dan was het klaar. Gisteren om 14.55 Curacao-tijd in het busje gestapt bij Chogogo en vanmiddag 14.00 Nederlandse tijd hier de Kloostergang binnengereden! Een lange reis maar zoals al eerder aangegeven, het is met de mondkapjes en de corona-maatregelen echt prima te doen!

Gisterochtend eerst begonnen met een laatste rondje hardlopen met Laura; nog 1 keer over die mooie heuvels (warm!!). Daarna ingepakt met z'n vieren en nog een paar uur bij het zwembad doorgebracht. Chogogo zit ook vol met een aantal militaire gezinnen (gaan wonen op Curacao maar container vertraagd door Corona dus op vakantiepark) en dat is voor Ruben heerlijk met die kinderen in het zwembad spelen.

Alles met een mondkapje!

Opstijgen van Curacao

Auto inleveren

#hcwgoesinternational



Daarna zoals gezegd in dat busje en dan begint het masker-tijdperk. Anderhalf uur naar het vliegveld, daar inchecken en door de douane (10 keer sneller dan de heenreis yeah 😏) en dan wachten, lezen, nog wat winkelen. Rond 18.00 mochten we het vliegtuig in, op de 1 na achterste rij. Je krijgt dan nog snel 1 maaltijd na het opstijgen en vervolgens is het natuurlijk in zo'n nachtvlucht slapen (als je dat lukt!) of film kijken. Claire was zo handig om niet te gaan slapen .... wat haar uiteindelijk dus ook opbrak in Nederland -> in de auto het laatste stuk binnen 2 seconden in slaap gevallen.

Op Schiphol was er nog wat vertraging helaas vanwege de 100% controle voor Curacao met de baggage (uur later op de band), maar daarna ging het weer prima; auto opgeladen voor de vertrekhal en snel weggereden. Nederland stond blijkbaar vol met files maar gelukkig allemaal richting strand terwijl wij de andere kant op reden 😀.

Thuis kwamen we direct Youri tegen (dank en Margery dank!), ging Ruben direct met Joep lopen (gezellig) en ik 's avonds hockeytraining. En zo komen we dus direct weer terug in het ritme zeg maar!

Heerlijke vakantie, goed dat we toch dit gedaan hebben ook in deze Corona-tijd; Curacao was wat dat betreft waarschijnlijk beter te doen dan Belgie, Frankrijk, etc.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Laatste dag toeren - hoge bergen, diepe dalen!