Hardlopen & #wifidoethetdusffinhalen

Eindelijk was vandaag dan de wifi en de TV gefixed. Tot nu toe voelde het als 'soms wel soms niet' manana manana relax man het komt wel goed. Nou met ons gezin komt het helemaal niet goed als er geen internet is 👊...
Gisteren was dan toch uiteindelijk een extra router gebracht (blijkbaar hebben ze standaard routers voor als internet het niet doet ... Claire zei waarom zet je die routers dan niet standaard neer?!) en vandaag bleek deze ook nog te werken!

Foto van de dag - hoe wist ik dat ze gingen vliegen?
Ik heb ze zelf opgejaagd ... kwam te dichtbij zo'n 15 meter?

Reden voor de kids, en ons ook wel een beetje, om er een relax-dag van te maken. Zwembad, gamen, filmpje, uitgebreid ontbijt dat soort dingen! Prima 👌👍 doen we.





Maar niet voor Laura en mij -> wij zouden sowieso gaan hardlopen. En zo gezegd zo gedaan: 5km samen in de vroege ochtend met totaal zo'n 50 meter stijging en 50 meter daling (valt soms wel tegen zo steil omhoog rennen). Prima loop uiteindelijk langs de baai ten oosten van ons, mooi uitzicht en leuk!

Daarna had ik nog snel geinventariseerd maar niemand wilde mee op 'off-road-wandeling' door de lagune. En dus heb ik dat maar in m'n eentje gedaan. Op het einde van deze post een serie foto's hiervan. Ongeveer 8-10 km is het om rond te lopen en ik heb er voor gekozen om ook 'off-road' te gaan, dus af en toe klauteren over de rotsen, half door de modder of langs de dijkjes #heerlijk. De lagune is een meer met laag water dat af en toe overspoeld wordt door de zee en dus ook gebruikt wordt voor zoutwinning met diverse zoutpannen. En struikgewas als bebossing er omheen. Tal van cactussen, vogels (waaronder schitterende Flamingo's), reptielen etc. Heerlijk om met een muziekje en een camera van de genieten #tweeuurlangnetnietverbrand.




Zo rond 11 uur ben ik aangehaakt bij het zwembad waar de familie heerlijk zat te relaxen; Ruben met een vriendje dat hij was tegengekomen. Drankje erbij, af en toe zwemmen, paradijs. Later nog met z'n vieren ook genoten van een mooi ander fenomeen: het bubbelbad. Deze zit op een ander deel van het complex, ook dicht bij ons huis en dan kun je dus met buiten 35 graden in de zon ook nog in het bubbelbad 😂. Afgewisseld met daarnaast een koud bad.

's Avonds bij Mambo Beach




Lunch, klein beetje slapen / lezen / gamen en 's middags nog kort een boodschappenrondje in onze superauto. En daarna met Erich en Gerda afgesproken om te eten bij Pizza Mara (Mambo-beach). Heerlijk gegeten op een stuk van Curacao waar het wat meer uitgaansgelegenheid is en veel engelse jongeren gespot worden #anderesfeer.

-------------------

#janthiellagune





















Reacties

  1. Leuk!!!
    De groene woning achter de hot tubs zaten wij twee jaar geleden

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Thuis

Laatste dag toeren - hoge bergen, diepe dalen!