Corona, schakelen, wervelstorm en rust!

Rare tijden! Twee jaar geleden een fantastische vakantie gehad met de familie Dankert en toen afgesproken 'dat doen we weer - over 2 jaar en dan naar Indonesie!'
Maar zoals bij iedereen ... Corona ... Indonesie gecancelled ('dat wil zeggen we zijn stoer en spreken af -> volgende jaar!) en dus schakelen.

Wat moet je? Het is een wervelstorm prive en op het werk: digitale campus, beiden de overstap naar een nieuwe baan, afscheid nemen op anderhalve meter, inwerken op anderhalve meter, digitale campus betekent als je in de ICT werkt -> druk, drukker en nog wat hectischer 😅.
En dan Ruben en Claire nog even - Ruben de overstap naar het VO, Claire wel / niet door naar het gymnasium, niet sporten, wel sporten, thuis school, soms-op-school-school en dan weer op school-school 😁.

Het kwam er op neer: wij hebben wel behoefte om na 4-5 maanden in en rond het huis juist het huis uit te gaan. En niet op anderhalve meter op de camping, nee RUST! En dus spontaan, op advies van vrienden, twee weken geleden besloten Curacao dat doen we gewoon.

En dus zitten we nu in afwachting van deze toch ook weer bijzondere reis. Niet verkouden worden, vandaag een corona-test (minuut gorgelen met zout water en daar wordt een monster van genomen - binnen 24 uur uitslag) en dan zaterdag met mondkapjes 10 uur vliegen!

Lange rij bij het test-centrum (4 personen = fam. broekhuizen)

Corona-test is 60 sec. gorgelen. Beter dan de oudere versie 'up the nose'!



Reacties

  1. Wacht met spanning op de uitslag. Ga in ieder geval de blog volgen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Thuis

Laatste dag toeren - hoge bergen, diepe dalen!